изповеди и размисли, секс, еротика, любов, чувства, страсти, спомени, лично, дневници, усмивки...изповеди и размисли, секс, еротика, любов, чувства, страсти, спомени, лично, дневници, усмивки...изповеди и размисли, секс, еротика, любов, чувства, страсти, спомени, лично, дневници, усмивки...изповеди и размисли, секс, еротика, любов, чувства, страсти, спомени, лично, дневници, усмивки

сряда, 4 юли 2012 г.

Кога жена изневерява?Той е толкова добър, че ще ограничи добротата му, ако не му даде възможност да я прояви. Той разбира се би й простил, а как ще й прости, ако не му даде възможността да й прости. Разбира се тя го обича, заради добротата му и не иска да му отнеме от нея, а да я поощри. За неговата добрина и за негово добро една изневяра е изключителен стимул, а ако не я разбере, значи се е заблуждавала в него и той не е човека когото тя е обичала т. е. няма никаква изневяра.
 
Той е толкова зъл, че ще я убие, ако научи, но ако не научи ще си получи заслуженото, освен това смъртта би било по-добро от това да се бои непрестанно. Така, де! “Страхливецът умира всеки ден, а смелият веднъж!”. Не, че е била смела, но с такъв партньор не може да остане страхлива.
 
Той не е нито толкова добър, нито толкова зъл. Напоследък скука ужасна. Някога неговата умереност й харесваше, но като вижда колко добър е съпруга на едната нейна приятелка (Той № 1) и колко е зъл този на другата нейна приятелка(Той № 2) и се струва, че разбира какво е истинският мъж, мъж който да благославяш или пред когото да трепериш. Разбира се той няма да стане като тях, но в тях може да открие онова което му липсва. Добрякът, разбира се, от добрина не й отказва, а злият не е достатъчно зъл за да го направи.
 
Той е толкова умен! И какво от това. Ще се досети. Това винаги я е потискало. Не, че й се е искало да му изневери, но когато прозря, че и да й се беше поискало едва ли би посмяла, започна да разсъждава над въпроса би ли посмяла и като не стигна до никъде с разсъжденията си, реши да го провери емпирично, а щом е толкова умен би трябвало да го разбере.
 
Той е толкова глупав, че няма да се досети.
 
Той не е умен като първият, нито глупав като вторият. Смята своята посредственост за привилегия. Ще му даде да се разбере! И стига е дрямал пред този телевизор. Нека изживее една TВ драма и да се научи да “напряга малките сиви мозъчни клетки” като в крими – сериал.
 
Той е страхотен любовник. Жребец, няма по-способен от него сред порно – актьорите, подвижен учебник по кама – сутра, може да го прави от сутрин до вечер, от вечер до сутрин. Възбужда я до припадък. Кара я да го желае непрестанно, да си мисли само за секс. Но все пак усеща, че има нужда и от нещо друго. По-различно внимание. И не, че любовника й го дава, и не че се заблуждава, но понеже не е толкова добър любовник колкото съпруга й, предизвиква измамното усещане, че има и нещо друго. Знае много добре, че няма, “но пък какво лошо има да се позалъжеш малко” – казва на огледалото.
 
Той е слаб в леглото. Това няма нужда да се обяснява. Всеки ще я разбере. И по-добре да му изневери, отколкото да му направи живота черен.
 
Той е по средата, но тя е срещнала слабият в леглото, който има самочувствието на силният любовник. И то страшно я е впечатлило.
 
Освен това жената изневерява защото й е скучно, защото й е тъжно, защото е романтичка, защото е петък. Защото е понеделник или защото е вторник. Ако е в сряда, четвъртък, събота или неделя, трябва да има и друга причина освен деня в седмицата, а причина винаги има.
 
Безпричинна е само верността и приеми като дар отгоре, че я има, ако я има.
 
А ако я няма, бъди щастлив, че поне логика има.
 
С усмивка.

Няма коментари: