изповеди и размисли, секс, еротика, любов, чувства, страсти, спомени, лично, дневници, усмивки...изповеди и размисли, секс, еротика, любов, чувства, страсти, спомени, лично, дневници, усмивки...изповеди и размисли, секс, еротика, любов, чувства, страсти, спомени, лично, дневници, усмивки...изповеди и размисли, секс, еротика, любов, чувства, страсти, спомени, лично, дневници, усмивки

събота, 14 юли 2012 г.

Сексапилната жена

Тя може да не е крака до сливиците, нито деколте до пъпа, под което, Бога ми, има какво да се види и дори дявола да подлуди, но го е разгонила до пробуждаща тръпки граница, до усещане на пропаст.   


Тя може да не е черна вечерна рокля, с цепка до мишница, нито да има най-красивите прасци над най-убийствените високи токчета, ехото от ударите на които кърти лавини на четиристотин километра югозапад, а няколко сърца наоколо се пръскат от резонанса им.   



Тя може да не е коса - плачеща върба ухаеща на люляк, нито фриволна усмивка или изкусителен поглед. Кожата й може да не е настръхнал пясък, нито да е галене аромата й.   


Тя може да не е галещ кадифен глас, нито спортно дупе. Може да не е пъпче с пиърсинг, нито високи чорапи. 


Краката й дори може да не са стройни, нито зърната да са шоколадови. Устните й може да не са плътни. Може дори да не е красива. Възможно е и да е сива, губеща очертания и от малко разстояние. Заблуждаващо нехарактерна.   


Всъщност строго индивидуална е, но едно е задължително: тя знае как да гъделичка фантазиите. Да изостри усещането за това което има, използвайки умело и онова, което няма. Как го прави, често дори самата тя, не може да обясни. При опит да го направи, често несъзнателно подвежда, че чак си и вярва. Тя е родена с тайната си, прошепната от майката - природа. И с това превъзхожда, много превъзхождащи я като форми жени.

1 коментар:

mitternacht каза...

Добро! :) Шекспир ;))))))))