изповеди и размисли, секс, еротика, любов, чувства, страсти, спомени, лично, дневници, усмивки...изповеди и размисли, секс, еротика, любов, чувства, страсти, спомени, лично, дневници, усмивки...изповеди и размисли, секс, еротика, любов, чувства, страсти, спомени, лично, дневници, усмивки...изповеди и размисли, секс, еротика, любов, чувства, страсти, спомени, лично, дневници, усмивки

четвъртък, 2 август 2012 г.

45 причини да я напуснеш





1.Защо вече не е същата.

2. По-малко я познаваш от някога, по-чужди сте от времето, когато не сте знаели един за друг.

3. Защото не понася приятелите ти.

4.Защото не понасяш приятелките й.

5.Защото се държи като кокошка.

6.Защото те мисли за дръвник. 

7.Защото губиш доверие в нея.

8.Защото не винаги има в теб.

9.Защото ти мърмори за косъмчетата на ноздрите.

10.Защото се цупи когато си радостен и избухва, че се цупиш когато е радостна. 

11.Защото ти каза страшна истина, която забрави, но помниш, че е имало страшна истина която си забравил.

12.Защото не си онова което беше, откакто си с нея. Не се познаваш сам, а непознатото не ти харесва.

13.Защото говори по сто часа по телефона. 

14.Защото пускаш брада докато я чакаш да се оправи за да излезете.

15.Защото може със седмици да съзерцава витрините. Опитвал си се да не се вбесиш, играли сте си кой е по-търпеливия, преди да промърмориш няма да тръгнете.

16.Защото не винаги я боли глава когато казва, че я боли глава.

17.Защото не разбира от футбол. 

18.Защото пие кафето си горчиво.

19.Защото е ревнива, не че не искаш да й дадеш, но не й даваш повод, а тя не че го показва, но си личи.

20.Защото те нарича ревнивец, а дори когато не те нарича така, отнася се с теб като такъв. Дава ти обяснения които не си й поискал. 

21.Защото крещи когато запееш в банята, че било фалшиво. Ами тя Карерас ли иска! 

22.Защото се ровиш в паметта си за да отгатнеш нова ли е прическата й, защото ако е нова и не забележиш ще ти го извади от носа, а не е ли нова и забележиш ще е глупаво. 

23.Защото ти е затвор и тъмничар. 

24.Защото нямате какво да си кажете.

25.Защото някога когато нямахте какво да си кажете правихте любов, сега излизате на разходка.

26.Защото те упреква, че не си бил кавалер, в случай, че не забележиш, че когато си извадил цигара е извадила и тя, и си запалил преди нейната своята, а напоследък често започна да се случва, защото изобщо не гледаш в нея, защото искаш за малко да освободиш погледа си. 

27.Защото ти звъни по осем пъти на ден в службата.

28.Защото когато не ти позвъни се тревожиш, че не е естествено, позвъняваш й, а тя ти крещи, че вече ставаш досаден на колежките й с постоянното си звънене. 

29.Защото снощи щяхте да се сбиете, хубаво се накрещяхте, е после правихте секс, но започваш да се боиш с нормален човек ли живееш и сам нормален ли си. 

30.Защото приятелят й от детство е досаден, не че ревнуваш, знаеш, че няма нищо, но противно е и какво да му кажеш като не разбира, а тя още по-малко. 

31.Защото онзи ден промърмори на сън някакво мъжко име, но толкова лигаво, умалително го изрече, че чак не е истина. 

32.Защото не сте един за друг, ясно е. Нито те разбира, нито я разбираш. 

33.Защото бързаш и сега към дома си от страх да не отговаряш на въпроси. Няма какво да криеш, но ти е неприятно да даваш обяснения. Тя не ти ги иска, но не може да не ги й дадеш.

34.Защото си отговорен, а ти е писнало. 

35.Защото не искаш да бъдеш толкова добър и не си, дразни те измамата която създаваш за себе си, не си истинския така, а истината е, че просто си изтощен да бъдеш лош.

36.Защото не можеш да разбереш кога се преструва на загрижена, кога наистина е загрижена, кога няма нищо общо със загриженост, но така си изглежда, а изглежда като лелка. 

37.Защото като се разприказва няма спиране. 

38.Защото като започне да мълчи, по-добре да приказва.

39.Защото дупето й още не е лошо, но не ти дава да го сравниш като се заглеждаш в чужди. Не мърмори, но го забелязва. Даже се усмихва, майтапи се, ама отвътре й ври. Не може да те излъже.

40.Защото не може да те излъже. 

41.Защото понякога се опитва да ти спести нещо, но разбира се. Онзи ден за старата глоба, пристигнала призовката. Ами като не може да крие, защо изобщо се опитва. Не си бил в настроение, че за това. Е, сега в настроение ли си!

42.Защото и ти не можеш да я излъжеш и не се и опитваш, а трябваше.

43.Защото, ако се опиташ да й спестиш нещо, ще се разбере. И ще е още по-бясна отколкото беше ти, а чувството ти е познато и изобщо: колкото и непозната да ти изглежда, май я познаваш по-добре отколкото тя се познава.

44.Защото помръква, ако не си весел на приятелски събирания, а случвало се е да бъдеш уморен. 

45.Защото не разбираш, но чувстваш, че има поне още хиляда причини да си тръгнеш от нея, но не, че можеш много да си представиш, но онова което успяваш да си представиш без нея изобщо не прилича на твоя живот. Не можеш, не можеш без нея. 

Няма коментари: