изповеди и размисли, секс, еротика, любов, чувства, страсти, спомени, лично, дневници, усмивки...изповеди и размисли, секс, еротика, любов, чувства, страсти, спомени, лично, дневници, усмивки...изповеди и размисли, секс, еротика, любов, чувства, страсти, спомени, лично, дневници, усмивки...изповеди и размисли, секс, еротика, любов, чувства, страсти, спомени, лично, дневници, усмивки

неделя, 22 юли 2012 г.

Когато мъжът желае


                                        Колаж: Elfi Elfida, линк към блога й

Когато мъжът желае се покрива с мъх всяко усещане. Всички жени стават по-красиви и по нещо напомнят за нея. По носле или по характер, по стойка или походка. Гласът на някоя звучи като нейният, а друга в погледа има подобни предизвикателни искрици. Кокетка е всяка улица с хиляди изкушения, но тези изкушения са у различни жени, а всички жени не може да има, колкото и да желае, ала всичките им изкушения може да открие в една. Тази която желае. Когато мъжът желае и е покрито с мъх всяко усещане.

Ревнив е като Старозаветният. Но способен да прости като Сина Му. Не го разбира, напоследък изглежда различен. Някаква разсеяност има в погледа му, но в същото време е далеч по-концентриран. Защото отдавна не е момче и състоянието му е познато. Владее се. Но се лъже, че владее и желанието. В този момент е способен да престъпи всяка забрана и всяко табу. Способен е да изпепели или войни да предизвика. Усмихва се весело, не гледа на сериозно, признае ли го. По-млад го правят да изглежда шегите му. На момче заприличва. Но когато един мъж заприлича на момче, без това да е типичното му състояние е много, много по-зрял от всякога. И по-опасен разбира се, и по-щастлив, а желанието му далеч по-дълбоко отколкото е способен да си признае. Отмала чувства около слабините си, понякога го стяга сърцето, понякога го стяга шапката или чувства, че на гърба му плющят подобно наметало криле. Не стават за полет, но го красят и са покрити с ерогенни точки. На метър зад него въздуха плющи възбуден. По-чаровен е разбира се. Способен е както да изгуби цял свят за да я има, така и заради едната мъжка дума да я изгуби. Защото му е останало чувството да опази себе си, такъв какъвто е, защото такъв какъвто е, иска да бъде награден от емоцията и тялото й. Понякога сънува гълъбчета, по-често не сънува. Доста често се напива, в този период е способен да носи много и е много енергичен. Зверската интуиция която е развил му подсказва, че е още рано. Детето в него, отчаяно смята, че е вече късно. Разумът дава лоши съвети и на двамата. Накрая нещо съвсем странично решава и винаги, дори за най-опитния е съдба дали ще я има или не. Когато мъжът желае е най-често завоевател, а тя е Крепост с високи стени. Ще завърже очите си за да мине над рововете – пропаст. Иначе ще се уплаши, ще изчезне безумието, защото бездната на духа е най-дълбока, когато са най-близко телата. През последното изпитание винаги се преминава най-трудно. Пада пердето над очите му и оставя на сляпата случайност да реши. Когато мъжът желае винаги я има. Винаги. Ала за зло или добро, открива я често в телата на други. Изкусил го е далечен мираж, но стигнал до него открива извора, който би бил незабележим, ако я нямаше прекрасната измамница. Понякога е нейна приятелка или негова, на която не е обръщал внимание. Спомен за миража остава, но както миражи не утоляват жаждата, така не се и прави любов със спомени. Още повече: спомени на неосъществени еротични желания.
Когато мъжът желае обсебват го демони. Ако са десет за десет я желае. Ако са двеста, за двеста. А тя може да утеши всички, както и с една стъклена усмивка да ги простреля и запрати в ада, където им е мястото. Дори най-силният екзорсист би се мъчил с тях поне четиридесет дни, а тя го прави за секунда.
На мен пък веднъж ми се случи, да прогони всичките ми демони с едно-единствено изречение което чух да казва на своя приятелка. Всеки каруцар би се засрамил, че не притежава толкова каруцарски език. А беше хубава, много хубава. И едва ли е разочаровала всеки който я е пожелал с езиковите си умения. И със сигурност знам, че тази нимфа е утешила демоните на мъж който знае какво е да желае.
Когато мъжът желае не е нормален. Диагнозата му е: „действителен и може би щастлив”, останалото са лепкави съновидения. Гонене на времето в стил „кучето си гони опашката”, теглене на ярема, унес пред телевизора на бира или постигане на някоя „велика цел”, която ако няма с коя да сподели, просто е трагично. Но не е толкова, ако още я желае. Дори да не я познава. Дори да е съчетания от образи, идея или минало.
Когато мъжът желае е най-силен, но…и най-слаб.
И само Господ може да го опази, ако тя поиска да го погуби.
Но въпреки, че никак, никак не му завиждам бих предпочел да съм на негово място, пред мястото на този който не е способен да пожелае като него.

Няма коментари: